Kit

Ustawienia śledzenia poleceń

Ta przeglądarka nie pamięta obecnie żadnego polecenia.

Usunięcie polecenia z przeglądarki zatrzymuje śledzenie kolejnych poleceń. Nie usuwa zaakceptowanego polecenia klienta ani danych finansowych, które musimy zachować.

Przejdź do Kit